Ontstoren van vaccinaties

Het is niet zo gek dat er bijwerkingen optreden na vaccinaties; vaccins zijn medicijnen en hebben net als andere reguliere medicatie bijwerkingen. Dit komt door de hulpstoffen die gebruikt worden om het vaccin houdbaar te maken. Bekende hulpstoffen die gebruikt worden zijn neomycine, aluminiumfosfaat en kwik. Dit zijn stoffen die schadelijk zijn voor ons lichaam.
Sommige vaccins worden gekweekt op kippeneieren, waardoor een allergie voor eieren kan ontstaan. Ook zijn er gevallen  bekend waarbij er chronische keel-neus- en oorklachten ontstaan na het inspuiten van het Hepatitis-B vaccin, Of andere klachten zoals chronische oorontstekingen, constante verkoudheden, vermoeidheid, een algemeen zwakke weerstand, eczeem, maar ook gedragsveranderingen bij kinderen, en soms zelfs autisme .

Het is helaas nog steeds zo dat bijwerkingen van vaccinaties niet of nauwelijks erkend worden. Veel ouders denken dan ook dat het normaal is dat hun kind constant verkouden is, benauwd is, of gedragsproblemen heeft. Deze klachten worden vaak niet direct in verband gebracht met de vaccinaties, omdat ze niet altijd meteen na het vaccineren optreden.
 
Met een ontstoringskuur zien we vaak dat de klachten minder worden of zelfs verdwijnen. Na een ontstoringskuur kan het ook zijn dat andere homeopathische middelen goed aanslaan, terwijl ze dat voorheen niet deden. De bijwerkingen van vaccinaties kunnen dan ook letterlijk een blokkade zijn voor het afweersysteem.  
Ontstoren van vaccinaties met homeopathische middelen maakt de vaccins niet onwerkzaam, maar haalt wel de vervelende bijwerkingen weg. Hierdoor kan het immuunsysteem weer optimaal functioneren.

Met gebruik van de biotensor test ik de korrels die nodig zijn om te ontstoren. Soms is het nodig om na één maand of 2 maanden nog eens te ontstoren. Ook preventief voor de vaccinatie ontstoren is mogelijk om zo de bijwerkingen minimaal te houden.

Welke vaccinaties kan ik ontstoren;
DKTP, BMR, Pneu, MenC, HepB, HIB, Mexicaase griep, Pfizer, Astrazeneca

Ook kan ik antibiotica en narcose ontstoren met behulp van korreltjes.