top of page

Ontstoren van vaccinaties

Het is niet zo gek dat er bijwerkingen optreden na vaccinaties; vaccins zijn medicijnen en hebben net als andere reguliere medicatie bijwerkingen. Dit komt door de hulpstoffen die gebruikt worden om het vaccin houdbaar te maken. Bekende hulpstoffen die gebruikt worden zijn neomycine, aluminiumfosfaat en kwik. Dit zijn stoffen die schadelijk zijn voor ons lichaam.
Sommige vaccins worden gekweekt op kippeneieren, waardoor een allergie voor eieren kan ontstaan.
Ook zijn er gevallen bekend waarbij er klachten zoals chronische oorontstekingen, constante verkoudheden, vermoeidheid, een algemeen zwakke weerstand, eczeem, maar ook gedragsveranderingen bij kinderen ontstaan.

Het is helaas nog steeds zo dat bijwerkingen van vaccinaties niet of nauwelijks erkend worden. Veel ouders denken dan ook dat het normaal is dat hun kind constant verkouden is, benauwd is, of gedragsproblemen heeft. Deze klachten worden vaak niet direct in verband gebracht met de vaccinaties, omdat ze niet altijd meteen na het vaccineren optreden.
Na het ontstoren kunnen de klachten minder worden of zelfs verdwijnen. Na het ontstoren kan het ook zijn dat andere homeopathische middelen goed aanslaan, terwijl ze dat voorheen niet deden. De bijwerkingen van vaccinaties kunnen dan ook letterlijk een blokkade zijn voor het afweersysteem.  
Het ontstoren van vaccinaties maakt de vaccins niet onwerkzaam, maar haalt wel de vervelende bijwerkingen weg.
Hierdoor kan het immuunsysteem weer optimaal functioneren.

Met gebruik van de biotensor test ik de granules uit die nodig zijn om te ontstoren. Ik kijk welk vaccin en welke potentie er verstoord is. Vaak is het nodig om een 2e of soms 3e keer te ontstoren.
Ook preventief voor een vaccinatie ontstoren is mogelijk. Zo kun je 2 dagen van te voren en gelijk na het vaccin granules geven/innemen om zo de 'schade' minimaal te houden. 

Welke vaccinaties; 
DKTP, BMR, Pneu, MenC, HepB, HIB, HPV, Mexicaanse griep, Pfizer, Astrazeneca

Ook zou ik antibiotica en narcose kunnen ontstoren met behulp van granules.


Als er tijd voor is test ik uit wat nodig is tijdens een consult. Ik red het niet om het gelijk klaar te maken, je kunt binnen 2 weken de klaargemaakte granules komen ophalen of ik kan het verzenden. |
Het ontstoren op afstand is ook mogelijk. Ik heb dan een recente foto nodig van de persoon via de mail of app. 
De klaargemaakte korreltjes kan ik dan ook verzenden via de post. 

bottom of page