top of page

Mama met een kindje van 2 jaar:
Anne heeft ons diverse keren ontzettend goed geholpen. We zijn zo blij met haar kundige hulp. Daarbij is ze een ontzettend behulpzaam en aardig mens. Het contact met haar is altijd heel warm en begripvol. Als ik mensen om mij heen spreek met “vage gezondheidsklachten” waar ze maar geen oplossing voor vinden dan stuur ik ze altijd door naar Anne.

 

Zo heeft ze ons geweldig goed geadviseerd toen mijn zoontje net geboren was en last had van buikkramp. Met haar adviezen was de kramp zo verdwenen en sliepen we allemaal een stuk beter. Later heeft ze ons opnieuw geholpen om mijn zoontje te helpen “ontstoren” van de bijwerkingen van de inentingen. Daarna hadden we onze blije zoon weer terug. Laatst heeft ze mij heel goed geholpen. Ik had een allergische reactie waar ik maar niet van wist waar die vandaan kwam. Anne had al snel de oorzaak gevonden waardoor de allergische reactie per direct verdween. Qua verzorgingsproducten heeft ze voor mij een lijst van crèmes getest waardoor ik precies wist welke crèmes ik het beste kon kopen. Zo voorkwam ik een miskoop.  

Kortom, heb je een gezondheidsklacht waar je maar geen oplossing voor vind? Ga naar Anne :)

Vrouw 65 jaar:
Ik wilde je nog even extra bedanken, wat je voor mij hebt gedaan.
Met je warme persoonlijkheid en je kunde heb je me zo goed geholpen.
Heb mijn hele leven al vage maag/darmklachten en dat had een behoorlijke impact op mijn leven. 
Van alles geprobeerd naast de reguliere zorg. Maar dankzij jou is dat allemaal verleden tijd. 
Heel erg bedankt Anne. 

Mama met een kindje van 5 maanden:

Wat was het bijzonder om bij Anne in haar praktijk te zijn. Wij zijn door de Osteowestland doorverwezen om te kijken wat ze voor ons dochtertje kon betekenen. Het bleek dat ons dochtertje niet goed tegen haar eigen melkpoeder kon en dat ze nog deeltjes longrijpers in haar lever had zitten. Zij adviseerde over te stappen op andere melkpoeder en we hebben druppeltjes gekregen voor de afvoer van haar lever.

Nu 4 weken verder hebben wij een heel ander meisje in huis. Dankjewel Anne voor de goede hulp!

Mama met een kindje van 1 jaar:

Na een doorverwijzing van een osteopaat bij Anne terecht gekomen. Ons zoontje van ruim 1 jaar sliep sinds maanden niet meer door en had een hele moeizame stoelgang. Na een intake gesprek gestart met een consult met de biotensor. Hieruit kwam naar voren dat hij last had van een aantal voedsel intoleranties. Anne gaf ons goed advies en duidelijke tips hoe we hiermee om moesten gaan voor de komende 2 maanden. We kregen ook het advies voor fijne vitamines en probiotica.

We waren eerlijk gezegd wat sceptisch en hadden geen idee wat we konden verwachten maar na 1 week merkte wij al duidelijk verschil. Ons zoontje sliep weer door en was een nog vrolijker kind! Ook zijn stoelgang gaat super zonder veel moeite. 

Heel fijn om met behulp van Anne achterhaald te hebben wat er aan de hand was. De klachten die hij had duidde niet direct op voedsel intoleranties. De werkwijze met de biotensor hebben wij als erg prettig ervaren. Je kindje kan gewoon op schoot blijven zitten en geen gedoe met prikken of naalden. Inmiddels een tweede consult met de biotensor gehad, we mogen weer wat meer voeding opbouwen. We kunnen het iedereen aanraden!

Vrouw 50 jaar: 
Via een vriendin kreeg ik Anne aanbevolen. Toen ik binnen kwam voelde ik meteen een prettige klik, Anne is warm, oordeel loos, vriendelijk en vooral competent. Ik heb echt het volste vertrouwen in haar.
Ik kwam naar haar omdat ik overgangsklachten had, vermoeidheid, lusteloos, down gevoelens, noem maar op.
Anne heeft mij doorgemeten en er kwam uiteraard een hormonale disbalans uit, ik kreeg vervolgens druppeltjes en deze nam ik braaf 2 keer per dag in. Verder checkte ze ook mijn vitaminhuishouding en ook daar waren tekorten (ondanks dat ik al supplementen innam).. ik kreeg nieuwe merken aanbevolen.
Wat daarna gebeurde is bijna een toververhaal: ik kreeg ineens energie en mijn levenslust is weer terug. Dat is nu 2 maanden geleden en ik slaap nog steeds 7 i.p.v. 9 uur, voel mij veel fijner en in de middag hoef ik ook geen dutje meer te doen. Ik ben echt heel blij hiermee!


 

bottom of page