Werken met de biotensor

Alles in het universum bestaat uit trillingen. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar.
De biotensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat. Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke en emotionele verstoringen. Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken.

Tijdens het consult gebruik ik naast de Vegatest ook veel de biotensor. Ik gebruik het als hulpmiddel om antwoord te krijgen op vele vragen. De biotensor maakt ja-nee bewegingen die duidelijk zichtbaar zijn en geven zo letterlijk zicht op dat wat er is, of juist niet is. Met behulp van de test kan ik snel zicht krijgen in de oorzaak van de verstoring.

 

Via een foto kan er ook worden getest. Dit heeft natuurlijk het voordeel dat je niet op consult hoeft te komen wegens ziekte of woonafstand. Een test zal echter nooit een consult vervangen, daarom test ik vaak alleen wat allergieën/intoleranties of welke voeding het beste past bij de baby. Als er meer nodig is, geef ik ook aan dat het fijner is als je een afspraak maakt.