Werken met de biotensor

Alles in het universum bestaat uit trillingen. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De biotensor vangt elke trilling op en neemt de onderlinge verschillen waar. De biotensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr.J.Oberach. De ontwikkeling komt voort uit de wichelroede en de pendel. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, het vangt trillingen op en neemt de onderlinge verschillen waar.
Zo wordt bijvoorbeeld het lichaam onderzocht op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen.
Met de biotensor kan vervolgens getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken.

Tijdens het consult gebruik ik naast de Vegatest dit meetinstrument. Dit gebruik ik als hulpmiddel om antwoord te krijgen op vele vragen. De biotensor maakt bewegingen die duidelijk zichtbaar zijn en geven zo letterlijk zicht op dat wat er is, of juist niet is. Met behulp van de test kan ik snel zicht krijgen in de oorzaak van de verstoring dit kunnen bijvoorbeeld de volgende zijn:

  • Lichaam en organen;

  • Allergieën;

  • Vitamines en mineralen;

  • Straling, geopatische belasting en electrosmog.

  • Emoties

 

Het werken met de biotensor gaat razendsnel. Binnen een minuut kunnen er tientallen producten getest worden.

 

Met behulp van een foto kan er ook worden getest. Dit heeft natuurlijk het voordeel dat men niet op consult hoeft te komen wegens ziekte of woonafstand. Een test zal echter nooit een consult vervangen, want dan kunnen we u bekijken, contact maken met u en veel uitgebreider doormeten.

Kinderen van 0 tot 4 jaar test ik alleen met de biotensor, dit omdat zij dan in de Maxi-Cosi kunnen blijven liggen of kunnen spelen. Basisschool kinderen kijk ik zelf even aan of ik de hele meting pak met de Vegatest of dat ik ook alleen met de biotensor werk.