top of page

Consult 0 tot 12 jaar

Tijdens dit consult zal ik de EAV en de NEI gaan combineren. Ik kijk naar de klachten vanuit het intakeformulier en als jullie op consult komen kan ik uittesten/voelen waar we gaan beginnen. Is het kindje lichamelijk uit balans? denk aan voeding/ virussen/ vaccinatieschade/ vitaminen tekort etc. of zit er juist veel spanning /druk /emoties dwars waar ook de klachten vanuit voort komen. 

Duur van dit consult is 45 tot 55 minuten. Het gehele consult zal ik gebruik maken van de biotensor. De biotensor is een bio-energetisch meet- en testapparaat. Voor kinderen lijkt het net een 'toverstokje'. Een fijne manier van doormeten. 
De biotensor maakt ja-nee bewegingen die duidelijk zichtbaar zijn en geven zo letterlijk zicht op dat wat er nodig is.
Jonge kinderen kunnen bij de ouder op schoot blijven als zij dit fijn vinden en baby's mogen ook gewoon in de wagen blijven liggen.

Ik zal net zoals bij het EAV consult gebruik maken van de testampullen voor voeding, virussen, vitamines etc. Als ik ga kijken naar NEI, zal ik kunnen vragen wat bijv. de boodschap is van de obstipatie, van de hoofdpijn, van de eczeem. Zitten er (on)bewust nog emoties, een oud trauma wat het kindje niet kan/wilt loslaten. Zit er iets wat de kinderen spiegelen naar de ouders?
Heel interessant! 
Graag een beetje fles- en/of borstvoeding meenemen en wat kraanwater als dit nodig is voor je baby.
 Ook probiotica, vitamines, medicijnen en/of verschillende zalfjes mag je meenemen.

Een 2e consult is vaak wel fijn om in te plannen na ongeveer 2 maanden om nog eens te testen, maar is uiteraard niet verplicht. Het kan ook zijn dat als er veel emotie uitkomt en je daar meer over wilt weten, je een apart NEI consult zou kunnen inplannen.


bottom of page