top of page

Consult 0 tot 1 jaar 

Tijdens dit consult zal ik met de biotensor alleen op allergie/intoleranties, schimmels (spruw), bacterie, virus testen. Het ontstoren van oxytocine en/of vaccinaties zal ik ook hierin meenemen. Het klaarmaken ervan zal niet altijd lukken i.v.m. de tijd, maar je zou dit dan later kunnen ophalen. Duur van dit consult is maximaal 25 minuten. 
Eventuele emoties die er achter zitten zal ik niet testen. Als je denkt dat dit er wel achter zit bij jouw baby, bijv een geboortetrauma of veel stress tijdens zwangerschap adviseer ik je een consult van 0 tot 12 jaar in te plannen.


Ik werk veel met Osteowestland samen. Dit is een fijne groep osteopaten, zij behandelen ook veel baby's. 
Als zij baby'tjes behandelen waarvan zij voelen dat bijv. voeding niet goed verteerd wordt, adviseren zij vaak om even langs mij te gaan om dit uit te laten testen.
Als je kindje ouder is dan 1 jaar, maar je bent bij Osteowestland geweest en zij sturen jou door, dan zou je dit consult wel kunnen inplannen. Meld dit dan even bij opmerkingen.

Graag een beetje fles- en/of borstvoeding meenemen en wat kraanwater. Ook probiotica, vitamines, medicijnen en/of verschillende zalfjes etc. mag je meenemen om uit te laten testen.

bottom of page