top of page

NEI - alle leeftijden

 

Tijdens het NEI consult werk ik alleen met de biotensor. De biotensor is een meet- en testinstrument. Het meet de energetische frequentie van ons lichaam en kan daarbij kleine afwijkingen oppikken. Ieder mens heeft een lichaamseigen frequentie, ieder is uniek. Als je iets zegt dat klopt voor jou zal jouw lichaam daar goed op reageren. Jouw frequentie blijft onverhinderd doorgaan. Op het moment dat er iets gezegd wordt dat niet klopt, krijg je een stressreactie in het lichaam en zal het direct nee aanduiden. 
 

Nieuw Emotioneel Inzicht is een werkwijze die zich richt op het loslaten van trauma's, onverwerkte emoties/ blokkades, fysieke klachten en belemmerende overtuigingen. Zolang je bewustzijn en je onderbewustzijn niet op een lijn liggen kost dit energie.
In het onderbewuste liggen allerlei onverwerkte emoties en gebeurtenissen opgeslagen die we ons hele leven hebben ervaren en meegemaakt. Onverwerkte emoties blijven in afwachting tot ze verwerkt mogen worden. We parkeren deze emoties in ons onderbewustzijn tot de tijd rijp is om hier iets mee te doen. Vaak lopen we juist weg van oude pijnen en willen we hier niet meer zoveel van weten. Door deze aan te pakken en los te koppelen hoef je niet meer weg te lopen voor de emoties die je al lang probeert te onderdrukken en kan je meer ruimte, rust en ontspanning gaan ervaren. 

Vaak hangt een lichamelijke klacht samen met niet verwerkte emoties. Bij deze methode is het niet nodig om alle oude emoties weer op te roepen en her te beleven. Er kunnen zeker wel emoties los komen en dat mag ook uiteraard, maar er zijn niet hele lange praatsessies voor nodig. 

Voor wie?
NEI is voor alle leeftijden. Baby's en jonge kinderen hoeven niet altijd mee. Ik kan via een foto met de ouder alleen testen. In principe kun je NEI toepassen voor alle fysieke en emotionele klachten. Ongewenst gedrag en ongewenst gevoel kun je ook aanpakken.
Tijdens mijn opleiding heb ik
een module gehad over zwangerschap, kinderwens, bevallings- en geboortetrauma en alleen geboren tweelingen wat ik heel interessant vind en waar ik zeker in wil specialiseren. 
Maar ook kinderen en volwassenen met veel stress, veel onderdrukte emoties zijn welkom! 


 

bottom of page