Welkom op mijn website

Mijn naam is Anne Smit, geboren in 1989, opgegroeid in Naaldwijk en nu woonachtig in Hoek van Holland samen met mijn vriend en 2 zoontjes.
2021 is voorbij gevlogen.., de lockdown in jan/feb, sleutel van ons huis, zwanger, een enorme verbouwing, 5 maanden bij mijn schoonouders gewoond en in september bevallen. Toen de kleine 5 weken was konden we eindelijk onze nieuwe woning in.
Hier hebben wij ook een praktijk laten aanbouwen aan de zijkant. Een droom die uitkomt! Een eigen ruimte, een wachtkamer en een toilet! Blijer kun je mij niet maken :)

 

Van jongs af aan ben ik al in aanraking gekomen met alternatieve geneeskunde. Eigenlijk weet ik niet beter, mijn moeder werkt ook al heel wat jaren met de biotensor en heeft ook nog een aantal jaar met de Vegatest gewerkt. Daarom wist ik als klein meisje al

wat ik later wilde; een eigen praktijk. 

Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Sociaal Pedagogische Medewerker afgerond en ben ik hierna met veel plezier gaan werken in de kinderopvang. Naast het werken in de kinderopvang ben ik in 2015 begonnen met diverse cursussen te volgen en op 1 september dat jaar gestart met mijn eigen praktijk 'Anne Smit - Electro Acupunctuur'.
Sinds januari 2019 richt ik mij volledig op mijn praktijk.

In januari 2022 ben ik begonnen met de opleiding Energetisch gezinstherapeut. Dit is een opleiding met de biotensor. Ik wil mij graag verdiepen in stukken zoals de zwangerschap, geboortetrauma's, hormonen, emoties etc. om nog beter te kunnen kijken waar bepaalde klachten vandaan komen.